Opleiding vertrouwenspersoon

Specialist! LVV gecertificeerd vertrouwenspersoon

Iedereen heeft recht op een veilige en integere werkplek.
Wilt u een medewerker die klem zit professioneel ondersteunen? Volg een geaccrediteerde opleiding en word LVV gecertificeerd vertrouwenspersoon. Verwerf gedegen kennis en praktijkgerichte vaardigheden, die toepasbaar zijn in bedrijfsleven, onderwijs en bij de overheid.

VAN OSS & PARTNERS rust u optimaal toe. Al 20 jaar ligt hier onze passie en deskundigheid. Voor het derde jaar op rij werden wij verkozen tot beste opleider van Nederland. Wij verzorgen 3 basisopleidingen tot vertrouwenspersoon en vele geaccrediteerde nascholingen voor interne en externe vertrouwenspersonen.

Wij ondersteunen u met gratis 'voorbeeld-beleid' en gratis consult en met diverse diensten zoals mediation en klachtencommissie.

Bekijk onze 'uitleg-film vertrouwenspersoon'. Het schetst de werkwijze van de vertrouwenspersoon ongewenste omgangsvormen en de vertrouwenspersoon integriteit. Het helpt u bij de keuze voor de juiste opleiding.

In onze online training Gewenst Gedrag leren leidinggevenden en medewerkers alles wat zij dienen te weten over gewenste omgangsvormen en integer handelen en daarnaast ook over het beleid en de rol van de vertrouwenspersoon.
We verzorgen ook klassikale trainingen voor leidinggevenden en medewerkers.

Ervaringen van deelnemers:

Onze trainingen:

Geaccrediteerde
Opleiding vertrouwenspersoon
ongewenste omgangsvormen

Bekijk opleidingen

Geaccrediteerde
Opleiding vertrouwenspersoon
ongewenste omgangsvormen en integriteit

Bekijk opleidingen

Geaccrediteerde
Opleiding vertrouwenspersoon
integriteit

Bekijk opleidingen

Geaccrediteerde
Nascholingen
vertrouwenspersoon

Bekijk opleidingen

Uitleg functie vertrouwenspersoon ongewenste omgangsvormen + vertrouwenspersoon integriteit

VAN OSS & PARTNERS onderscheidende kwaliteiten:

Trainingen voor leidinggevenden en medewerkers:

Ongewenst gedrag doet grote schade aan medewerkers en organisatie. Daarom trainen wij naast vertrouwenspersonen medewerkers en leidinggevenden. Bij leidinggevenden ligt immers de hoofdverantwoordelijkheid voor een veilige, integere werkplek. Het moet, het is zinvol en het loont! Ook medewerkers dienen toegerust te worden om actief bij te dragen aan een gewenste bedrijfscultuur.

Trainingen voor leidinggevenden

Bekijk trainingen

Trainingen voor medewerkers

Bekijk trainingen

Klanten Opleiding vertrouwenspersoon: