Basisopleiding LVV vertrouwenspersoon LIVE

Geaccrediteerd door LVV

Waarom deze opleiding?

In deze vierdaagse geaccrediteerde basisopleiding word je gedegen toegerust voor de functie van vertrouwenspersoon ongewenste omgangsvormen en vertrouwenspersoon integriteit.

Download hier de brochure

Voor wie?

Voor interne en externe vertrouwenspersonen die een officieel erkend certificaat willen behalen waarmee je je kunt laten registreren voor de functie van LVV register vertrouwenspersoon.

Let op: Ook voor HR is de opleiding van grote waarde. De functie van HR en van VP tegelijkertijd, is lastig te combineren

Vereisten

Je hebt bij voorkeur een HBO of universitaire opleiding.
Minimale vereiste vanuit de Landelijke Vereniging voor Vertrouwenspersonen (LVV) is HBO denkniveau.
Je hoeft nog niet werkzaam te zijn als vertrouwenspersoon.

Per 1 januari 2024 geldt vanuit de LVV het landelijk examen voordat je je kunt laten registreren als LVV register vertrouwenspersoon.
Ga naar kenniscentrumvertrouwenspersonen.nl voor alle informatie.

Wij werken aan een extra gratis e-learning zodat jij je nog beter op het examen kunt voorbereiden..


cursusdata en inschrijven

De opleiding

Resultaat

Opbouw van de training

De live bijeenkomsten vinden plaats van 11:00 tot 16:00 uur op locatie. Door interactie, confrontatie, voelen, doen en ervaren, worden de essenties van de functie eigen gemaakt. Daarnaast volg je op je eigen moment de verdiepende e-learning met rijke kennis-inhoud via frisse werkvormen, waarmee je je gedegen voorbereidt op elke cursusdag. Zo behalen we het hoogste rendement in kennis, bewustwording en het eigen maken van de vaardigheden.

Mis je een live bijeenkomst?

Wanneer je onvoorzien een dag mist, dan kun je die inhalen met het volgen van de volledige e-learning van deze dag. Daardoor kun je de opleiding toch blijven volgen in de eigen groep. Mis je op dag 3 het onderdeel gespreksvoering, dan bieden we je naast de e-learning een individuele online sessie van 50 minuten met materiedeskundige acteur om het opvanggesprek te oefenen.

Studiebelasting en kosten

De studiebelasting voor deze opleiding bedraagt naast de vier live bijeenkomsten 5 à  6 uur per cursusdag.

Kosten open inschrijving: €1.495,-

Trainingslocatie

Onze trainingen vinden plaats in Den Bosch, Zwolle, Gouda en Amsterdam. We werken in groepen van maximaal 12 deelnemers voor een optimaal leerrendement en aandacht voor persoonlijke ontwikkelpunten. Daarnaast verzorgen wij ook in-company trainingen (minimaal 4 deelnemers).

.

cursusdata en inschrijven

.

Wij werken niet met het STAP budget.