Online nascholingen (BNS) E-learning

Geaccrediteerd door LVV

Omdat, vanwege de coronamaatregelen, deze overmacht een impact op ons allen heeft, hebben we een oplossing gezocht waarbij je toch een gaccrediteerde nascholing kunt volgen. Hiermee behaal je zodoende ook een certificaat.

We bieden op dit moment de volgende BNS via E-learning aan:

Je kunt deze nascholingen op je eigen moment (thuis) volgen en na betaling van de factuur heb je hiervoor 6 weken de tijd.

kosten E-learning BNS

De kosten voor deze E-learning BNS zijn €350,- per E-learning.

Korte uitleg van de nascholing 'Vertrouwenspersoon Integriteit' (E-learning)

Je volgt in deze E-learning een rijk scala aan E-learning-modules. In aansprekende vormen besteden we aandacht aan onder meer het begrip integriteit, de eigen integriteit, het kader van de vertrouwenspersoon integriteit versus de vertrouwenspersoon ongewenste omgangsvormen en de specifieke juridische aspecten. We behandelen met demonstratiefilmpjes de specifieke elementen in het opvang/meldgesprek en vervolggesprek met betrekking tot integriteit. Wat is anders? Waar moet je aandacht aan besteden? Waar liggen valkuilen? In het geval dat je een juridische vraag of situatie wilt voorleggen dan kan dat tijdens het maandelijkse online spreekuur van onze jurist Leo ten Brink. Wanneer je klem zit met een casus in je praktijk van vertrouwenspersoon kun je telefonisch Marcel van Oss consulteren.

Korte uitleg van de nascholing 'Opfris & Verdiepingscursus voor vertrouwenspersonen' (E-learning)

We hebben de online training/ E-learning 'opfris en verdieping' gedestilleerd uit de E-learning van de vierdaagse basisopleiding LVV Vertrouwenspersoon. Je gaat met deze modules nog een keer door de geactualiseerde en belangrijkste stof van de basisopleiding. Het is een ingedikte versie. Tegelijk krijg je ruim meer leerstof aangereikt dan dat je normaal in een dag nascholing krijgt. Je volgt deze nascholing geheel via E-learning en doet dit zelfstandig zonder bijeenkomsten. Je voert de E-learning modules uit die in dit portaal voor je klaar staan en hebt hiervoor maximaal 6 weken de tijd. In het geval dat je een juridische vraag of situatie wilt voorleggen dan kan dat tijdens het maandelijkse online spreekuur van onze jurist Leo ten Brink. Wanneer je klem zit met een casus in je praktijk van vertrouwenspersoon kun je telefonisch Marcel van Oss consulteren.

Korte uitleg nascholing 'verdieping gespreksvoering' (E-learning)

Verdieping gespreksvoering is een tweede aanbod via E-learning (en dus online). Je volgt eerst de E-learning over het opvanggesprek en vervolggesprek waarmee je je kennis weer opfrist en verdiept. Met behulp van een aanstekelijk filmpje van een fout opvanggesprek stel je je eigen aandachtspunten weer helemaal scherp. Daarnaast wordt er een individueel 70 minuten gespreksvoering ingepland met een materiedeskundige acteur via Zoom, MS-Teams of andere media (WebEx, Facetime). Je voert de E-learning modules uit die in dit portaal voor je klaar staan en hebt hiervoor maximaal 6 weken de tijd. In overleg met jou wordt een gesprek van 70 minuten met de materiedeskundige acteur ingepland.