Esther Koppejan

Esther Koppejan verzorgt voor VAN OSS & PARTNERS de vierdaagse basisopleiding tot vertrouwenspersoon. Daarnaast geeft ze de geaccrediteerde nascholing: vertrouwenspersoon en social media.
Ze is gecertificeerd vertrouwenspersoon en is beschikbaar als extern vertrouwenspersoon. Haar affiniteit gaat uit naar overheidsorganisaties en technisch georiënteerde bedrijven.

Gewenst Gedrag

Esther ondersteunt VAN OSS & PARTNERS met 'Gewenst Gedrag', een online training om kennis over het beleid ongewenste omgangsvormen en integriteit over te dragen. Lees hier meer over onze online trainingen>

Ervaring

Esther combineert het werk rondom vertrouwenspersonen met een trainings- en adviesbureau op het snijvlak tussen IT en opsporing. Esther is directeur van V in het Kwadraat.

Ze heeft jaren gewerkt bij onder andere de politie en een bijzondere opsporingsdienst. Daarnaast heeft ze ruime ervaring opgedaan als strategisch adviseur.

De kern van haar werk is: echte aandacht, advies en informatie afgestemd op de klant, geen jargon en wél het vermogen om de juiste vragen te stellen.

www.vihk.nl

esther@vihk.nl

Tel: 06 3193 0857