Leiderschap: omgangsvormen en integriteit

Gedrag creëert gedrag. Dus is het als leidinggevende van belang om voortdurend te kijken naar je eigen gedrag en dat van je medewerkers. Gedrag kan veel schade aanrichten: onveiligheid, misstanden, minder productiviteit, slechte samenwerking, geen werkplezier, onprofessionele dienstverlening, imagoschade etc. Werk je als leidinggevende in het voorportaal aan professioneel gedrag of blus je brandjes? Je bent nooit klaar met het werken aan gewenst integer gedrag!

Voor wie:

Voor leidinggevenden die hun leiderschap willen optimaliseren en in het voorportaal wil werken aan professioneel, gewenst en integer gedrag van medewerkers.

Kleine groep: Minimaal 6, maximaal 10 deelnemers voor maximaal leerrendement en optimale persoonlijke aandacht.

Resultaat:

De opleiding:

Met behulp van dilemma's uit de praktijk, worden op interactieve wijze de mechanismen van ongewenst gedrag via afwisselende werkvormen, onder de loep genomen. De training richt zich ook doorlopend op de eigen morele fitheid. De verplichtingen vanuit Arbowet en het beleid van de organisatie, de taken van leidinggevende en vertrouwenspersoon, de beschikbare instrumenten worden behandeld. Op maat worden verschillende handvatten aangeboden.

2-daagse opleiding 'Leiderschap: omgangsvormen en integriteit':

Aantal deelnemers: minimaal 6 en maximaal 10 deelnemers

Duur: 2 dagen (4 dagdelen)

Niveau: minimaal MBO+/ HBO

Trainingslocatie: In Company

Kosten: wij stellen graag een offerte voor u op

Neem telefonisch of per email contact met ons op: info@trainingvanoss.nl