Leiderschap: Social Media

Met de training 'leiderschap Social media' bent u in één dag helemaal bij als het gaat over het gebruik van Social Media in onze samenleving en waar de risico's voor de organisatie liggen.
Aan de hand van verschillende praktijkvoorbeelden krijgt u inzicht in hoe mensen gebruik maken van Social Media en welke gevolgen dat kan hebben.
U wordt als leidinggevende toegerust voor uw taak om het gebruik van Social Media door uw medewerkers bespreekbaar te maken en een constructieve rol te spelen in de discussies over internetprotocollen en Social Media-gebruik binnen de organisatie.

Voor wie:

Voor iedere leidinggevende die op professionele wijze het integer gebruik van Social Media wil begeleiden.

Film - Social Media, hoe gaan we ermee om?

Resultaat:

De opleiding:

De training is een mix tussen theorie en praktijk, discussie en uitleg. De training wordt gegeven door twee trainers. Esther Koppejan heeft zich gespecialiseerd op het gebied van Social Media en veiligheid. Zij behandelt de inhoud en ze bespreekt de casussen. Esther geeft vanuit het bedrijf wwWijzer.nu bewustwordingstrainingen over Social Media en internet en is als gastdocent op het gebied van social media verbonden aan de Politieacademie. Daarnaast geeft ze trainingen internetrecherche. Najaar 2011 kwam haar boek uit, een thriller over identiteitsdiefstal en de digitale samenleving.

1-daagse opleiding 'Leiderschap: Social Media':

Aantal deelnemers: minimaal 6 tot maximaal 12 deelnemers

Trainer: Esther Koppejan

Duur: 1 dag

Niveau: minimaal MBO+/ HBO

Trainingslocatie: In Company

Kosten: wij stellen graag een offerte voor u op

Neem telefonisch of per email contact met ons op: info@trainingvanoss.nl