Peter Kops

Peter werkt ruim 15 jaar in de (jeugd)zorg. Als begeleider binnen de gesloten en justitiële jeugdzorg kent hij de gevoeligheden die horen bij deze context als geen ander. Ook is hij 5 jaar actief geweest in de ondernemingsraad. Het werken binnen een veilige en prettige werkomgeving ziet hij als voorwaarden om kwaliteit te leveren.

Professionaliteit is zijn drijfveer. Als lid bij de beroepsvereniging NVMW (tuchtcollege, richtlijnontwikkeling), maar ook bij de LVSC en de LVV draagt hij bij aan verdere professionalisering van het vak.

Professionele Begeleiding

Peter heeft ervaring als geregistreerd supervisor, coach en trainer in het professioneel begeleiden van medewerkers in vaak moeilijke periodes. Hijj is intern vertrouwenspersoon ongewenste omgangsvormen en integriteit bij zijn werkgever.

Externe Vertrouwenspersoon

Via zijn praktijk biedt hij zijn diensten aan als externe vertrouwenspersoon. De kracht van een externe vertrouwenspersoon is dat de drempel lager ligt om te melden. Er is een objectieve blik en een onafhankelijke positie. Hij heeft een gecertificeerde opleiding bij Marcel van Oss en Partners gevolgd en is geregistreerd bij de LVV. Tarieven zijn marktconform.

Meer informatie

E-mail: : peter@kopswerk.nl
Telefoonnr. : 06-54906081
Website : www.kopswerk.nl
LinkedIn : nl.linkedin.com/in/pkops/
Werkgebied: Zuid Nederland, Limburg