Inschrijfprocedure:

Na ontvangst van uw inschrijfformulier wordt uw inschrijving door ons in behandeling genomen. Als deze wordt goedgekeurd ontvangt u binnen enkele dagen per email een opdrachtbevestiging. Wij vragen u dit formulier op uw beurt te ondertekenen en retour te zenden per mail of post als extra bevestiging van uw inschrijving.

Plaatsing voor de opleiding gaat op volgorde van aanmelding. Mocht de opleiding onverhoopt al vol zitten dan krijgt u hierover zo spoedig mogelijk bericht. Mochten er onverhoopt onvoldoende deelnemers zijn, dan gaat de training niet door op genoemde data en wordt de training -in overleg- doorgeschoven. Gelukkig komt dit zelden voor. U wordt hierover per mail of telefonisch ruim van tevoren geïnformeerd.

De inschrijfformulieren worden door ons bekeken en eventueel wordt telefonisch met u contact opgenomen.

Live basisopleiding

Een basisopleiding gaat definitief van start, indien het minimaal aantal aanmeldingen is bereikt.

U ontvangt uiterlijk één week voor aanvang van de cursus de uitnodiging en nadere informatie over de cursus. De factuur ontvangt u rondom de eerste cursusdag.

Bij verhindering kunt u zich door een collega vertrouwenspersoon laten vervangen voor het totaal van de cursus. Indien dit niet lukt gelden de volgende annuleringskosten:

Daarnaast kunnen we uiteraard met u kijken of er een passende oplossing kan worden gevonden voor het volgen van een cursus op een ander moment.

BNS E-learning


De volledige annuleringsregelingen voor deze cursus zijn te vinden in onze leveringsvoorwaarden.