Podcasts

NIEUW

De 4-daagse basisopleiding LVV vertrouwenspersoon ongewenste omgangsvormen en integriteit is nu ook als 2 'corona proof' varianten beschikbaar:

ONLINE LVV basisopleiding vertrouwenspersoon

Je doorloopt deze opleiding geheel thuis via korte krachtige 'online ontmoetingen'. Op je eigen moment volg je de rijkgevulde E-learning modules met een grote diversiteit aan werkvormen en beklijvende inhoud.
Kosten voor deze online opleiding: €1.395,-

Schrijf je hier in voor de volledig online opleiding>

HYBRIDE LVV basisopleiding vertrouwenspersoon

Je krijgt het beste van 2 werelden. De vitale delen van de cursus volg je in een live training van 11.00 uur tot 15.00 uur op veilige locatie. Daarnaast doe je op je eigen moment de aansprekende E-learning met frisse werkvormen en rijke inhoud.
Kosten voor deze opleiding: €1.395,-

Schrijf hier in voor deze hybride opleiding>

Lees meer over onze online mogelijkheden>

Online ervaring deelnemer:

"Mijn complimenten voor iedereen bij Van Oss en Partners die deze eerste online-opleiding zo professioneel en goed hebben vorm gegeven. Zowel het E-learning programma als de 'lessen' met docent zijn goed en duidelijk. Daarbij is het heel prettig dat je zelfs in de vele video filmpjes over onderwerpen zoals Integriteit en het hele juridische stuk de bevlogenheid ziet van degenen die daar zo alleen hun 'lessen' staan te geven. Erg fijn!"

Suzon Spierings, 2 juni 2020 Ergon