Opleiding vertrouwenspersoon
& training leidinggevenden

Specialist! LVV gecertificeerd vertrouwenspersoon
E-learning en training omgangsvormen en integriteit

.

Iedereen heeft recht op een veilige en integere werkplek.
Daarom verzorgen wij training en e-learning voor vertrouwenspersonen, leidinggevenden en medewerkers.

Vertrouwenspersoon, wilt u een medewerker die klem zit professioneel ondersteunen? Volg onze geaccrediteerde opleiding en word LVV gecertificeerd vertrouwenspersoon.

Leidinggevende, wilt u zorgdragen voor een veilige integere werkplek? Wilt u een veilige aanspreekcultuur. Wilt u voorbereid zijn op uw rol? Wilt u een melding professioneel afhandelen? Volg onze e-learning of training.

Verwerf gedegen kennis en praktijkgerichte vaardigheden, die toepasbaar zijn in bedrijfsleven, onderwijs en bij de overheid.

VAN OSS & PARTNERS rust u optimaal toe. Al meer dan 20 jaar ligt onze passie en deskundigheid bij de opleiding vertrouwenspersoon en onze training voor leidinggevenden. Vier keer werden wij verkozen tot beste opleider van Nederland.

Geaccrediteerde

Basisopleiding LVV vertrouwenspersoon

LIVE

De vitale delen van de training volg je van 11.00 uur tot uiterlijk 16.00 uur live op locatie.
Daarnaast volg je op je eigen moment de e-learning met frisse werkvormen en rijke inhoud waarmee je je gedegen voorbereidt op de cursusdag. Je krijgt het beste van twee werelden.

Kosten voor deze live opleiding: €1.395,-

Informatie en inschrijven
Training

leidinggevende/ medewerkers

E-LEARNING

In onze e-learning Gewenst Gedrag leren leidinggevenden en medewerkers alles wat zij dienen te weten over gewenste omgangsvormen en integer handelen en daarnaast ook over het beleid en de rol van de vertrouwenspersoon

.
.

Meer informatie

.

Geaccrediteerde

Nascholingen voor vertrouwenspersoon

LIVE en E-LEARNING

Verdiep je vakmanschap met bijvoorbeeld de algemene opfris- en verdiepingscursus, de nascholing integriteit, de nascholing arbeidsconflict of de nascholing opbouwen samenwerkingsrelatie met leidinggevenden. Nu ook via e-learning!

Kosten voor deze live nascholingen: €350,- per dag of per e-learning

Meer informatie
Training

Leidinggevende/ medewerkers

LIVE

Wij trainen leidinggevenden die hun kennis en vaardigheden willen optimaliseren voor het realiseren van een veilig, integer en productief werkklimaat. Ook verzorgen wij trainingen en workshops voor medewerkers.
.

.

Meer informatie

Ervaringen van deelnemers:

.

VAN OSS & PARTNERS onderscheidende kwaliteiten

.