Online Training 'Gewenst Gedrag'

Toelichting online training 'Gewenst Gedrag'

Wat is 'Gewenst gedrag'?

'Gewenst Gedrag' is een online training om kennis over het beleid ongewenste omgangsvormen en integriteit over te dragen en op speelse wijze eigen te maken en te kunnen toepassen. Dit door middel van filmpjes, cartoons, meerkeuze vragen over inhoud, wet- en regelgeving en toepassingsvragen over dilemma's en voorbeeldsituaties. Er komt een versie over integriteit en een versie over ongewenste omgangsvormen. Beide leermodules kunnen los van elkaar afgenomen worden.

Organisaties betalen per online training een kleine (jaarlijkse) prijs per medewerker voor een abonnement. Hiervoor krijgen zij een hyperlink naar de online training en worden hun medewerkers/ leidinggevenden/ vertrouwenspersonen jaarlijks per mail automatisch uitgenodigd om deel te nemen. Men kan er voor kiezen in het eerste half jaar ongewenste omgangsvormen aan te bieden en in het tweede half jaar de module integriteit.
Elk jaar komt er een nieuwe versie beschikbaar van de online training ongewenste omgangsvormen en van integriteit. We produceren een cyclus voor drie jaren, in het kader van permanente educatie.

We bieden een online training voor zowel medewerkers als leidinggevenden en ook voor vertrouwenspersonen.

Interesse?

Ben je geïnteresseerd, pols dan de organisatie of zij ook belangstelling heeft voor deze online training, waarmee zij zowel voldoen aan de wettelijke verplichting om het beleid te implementeren en tegelijk als organisatie ontzorgd worden.

Lees meer over de aanleiding, de leerdoelen, de opbouw en structuur van deze online training Gewenst Gedrag >>

Heb je interesse of vragen, stuur dan een mailtje naar: info@gewenstgedrag.nl

We nemen contact op zodra de de online training is gelanceerd.