Thimo Kooiman

Thimo Kooiman is eigenaar van Kooiman Konnekt. Hij loodst mensen, teams en organisaties door groei, verandering en transitie, zodat beweging ontstaat. Beweging in mensenwerk.

Passie voor werk

Organisaties floreren door bevlogen medewerkers die hun positie innemen en met plezier samenwerken aan prestaties. Daar geloof ik in. Daarbij hoort een werkomgeving waarin mensen in staat zijn om te versterken, te verbeteren, te vernieuwen en verschillen te overbruggen. Waar ik voor ga, is het vrij zetten van 'de kracht die er is' en het versterken van onderlinge verhoudingen.
Ik geniet ervan wanneer mensen in beweging komen en verantwoordelijkheid nemen om veranderingen in gang te zetten. Mijn 'geluksmomenten' ontstaan wanneer ik kan bijdragen aan het (opnieuw) ontdekken van mogelijkheden en het losmaken van energie in complexe processen.

Extern vertrouwenspersoon

Medewerkers hebben recht op een gezonde en veilige werkomgeving, waarin ze tot hun recht kunnen komen. Daar waar dat onder druk komt te staan is het belangrijk dat iemand naast ze staat. Iemand die ruimte biedt, luistert en erkenning geeft.
Ik werk moeiteloos in alle lagen van een organisatie. Ik sta graag naast mensen en faciliteer ze om eigen antwoorden te vinden en tot 'nieuwe' oplossingen te komen. Daarom ben ik vertrouwenspersoon ongewenste omgangsvormen!
Ook vind ik het belangrijk dat medewerkers die misstanden signaleren, de veiligheid voelen om deze te melden. Daarom ben ik als vertrouwenspersoon integriteit ook graag sparringpartner.

Achtergrond

Ik heb ruim 25 jaar ervaring als coach, teamcoach, trainer, adviseur en procesbegeleider.
Ik begeleid medewerkers, teams en directies in groei- en ontwikkeltrajecten. Dat doe ik in diverse sectoren, (familie)bedrijven en instellingen. Daarnaast hou ik me bezig met het ontwikkelen en uitvoeren van trainingen op het gebied van (coachend) leiderschap en dialoogvaardigheid. Ik werk samen met zowel met hoger management als met middenkader en de uitvoering.

Beschikbaarheid

Thimo Kooiman is gecertificeerd vertrouwenspersoon en Lid van de Landelijke Vereniging voor Vertrouwenspersonen. Zijn werkgebied ligt in de provincies Gelderland/Noord Brabant/ Utrecht/Zuid-Holland.

Thimo Kooiman / Kooiman Konnekt | beweging in mensenwerk
Dikkertje Dap 38
4207WG Gorinchem
T 06 438 400 98
M contact@kooimankonnekt.nl
W www.kooimankonnekt.nl