Vertrouwenspersoon in een digitale wereld

1-daagse nascholing (e-learning, geaccrediteerd - 9 BNS uren)

Bijna elke dag staan er wel weer berichten in de media over ongewenste omgangsvormen of integriteitskwesties die te maken hebben met social media of de online wereld. En dan gaat het steeds vaker over situaties die op de onduidelijke lijn tussen werk en privé zitten.

Ook vertrouwenspersonen zullen steeds meer met deze situaties te maken krijgen, vooral nu het werk voor een deel naar de online wereld is verplaatst.
De enorme impact van internet en social media wordt stelselmatig onderschat.

regels

E-learning

In deze eendaagse E-learning verkennen we de verschillende aspecten waar jij als vertrouwenspersoon mee te maken kunt krijgen, die gelden voor de werksituatie in deze 'digitale' tijd. Dan kun je denken aan het gebruik van social media door collega's, videobellen, chatten op het werk, gedragscodes, technische zaken, etc. We zetten je aan het denken en geven handvatten. Daarnaast geven we veel voorbeelden om het onderwerp te laten leven.

bekijk een voorproefje

Resultaat

Voor wie?

Deze cursus is geschikt voor iedere vertrouwenspersoon die geïnteresseerd is in deze thematiek.


1-daagse nascholing (E-learning) Vertrouwenspersoon in digitale wereld:

Cursusduur: eendaagse (ervaring leert dat het doorlopen ongeveer 6 tot 9 uur kost en levert 9 uur studiepunten) thuis te volgen via laptop of PC. Je kunt de tijd verdelen over 6 weken.

Minimaal opleidingsniveau: MBO+/ HBO denkniveau, tevens dien je een Basisopleiding Vertrouwenspersoon te hebben gevolgd.

Kosten: € 350,- (voor deze eendaagse E-learning. Wij zijn vrijgesteld van BTW)

Werktijd: zelf te bepalen (je hebt vanaf de door jou opgegeven startdatum 6 weken de tijd om de modules te doorlopen)

Cursusdata en inschrijven