Vertrouwenspersoon Reorganisatie

Een reorganisatie trekt een wissel op het emotioneel welbevinden van een medewerker.

Emoties zoals boosheid, verdriet, angst, verwarring en allerlei negatieve gedachten kunnen het functioneren danig in de war brengen. Echter voor een heroriëntatie op de toekomst zal het transitieproces op een goede manier doorlopen moeten worden. De vertrouwenspersoon reorganisatie kan de medewerker ondersteunen bij dit proces. Vanzelfsprekend kan dit helpen bij het nemen van de juiste beslissingen en het voeren van een constructief gesprek over de toekomst met de leidinggevende en HRM. Dit geldt zowel voor medewerkers tijdens de reorganisatie als wel voor de achterblijvers na de reorganisatie, want ook zij doorlopen een persoonlijk proces.

Informatie

Mocht u een Vertrouwenspersoon Reorganisatie willen faciliteren voor uw medewerker, dan kunt u contact opnemen met:
Marcel van Oss: info@trainingvanoss.nl
Pia Peltzer: piapeltzer@bureauvriend.nl

Opleiding

Wij verzorgen een opleiding voor vertrouwenspersonen die de basisopleiding hebben gevolgd en optimaal toegerust willen zijn voor hun rol als vertrouwenspersoon in tijden van reorganisatie binnen de kaders van hun functie. Dit is een geaccrediteerde nascholing. Bekijk deze opleiding >>>

Pia Peltzer (vertrouwenspersoon reorganisatie)

Profiel

Overnames en fusies

Overnames, fusies, reorganisaties. We lezen er dagelijks over, en iedereen kent wel iemand die er middenin zit. En die daar in negen van de tien gevallen op z'n zachtst gezegd last van heeft. Want reorganiseren brengt onzekerheid mee. Angst voor de toekomst. Boosheid en frustratie ook. Heel legitieme emoties, waar je hoe dan ook doorheen moet.
Bestel het boek hierover van Pia Peltzer