Yvonne Lawalata

4 in 1 Dagvoorzitter/ Zangeres/ Trainer/ Acteur

Het gaat er niet om of het mooi is, maar of het echt is. Als het echt is, is het altijd mooi

Bezieling

Authenticiteit daar draait het om volgens Yvonne Lawalata. Trouw blijven aan jezelf en nieuwsgierigheid naar anderen vormen de basis waarop Yvonne Lawalata werkt.
Yvonne schrijft, ontwikkelt, acteert, begeleidt, presenteert en zingt in de communicatiewereld.
Ze is in de jaren negentig via Marcel van Oss op het terrein van integriteit en omgangsvormen terecht gekomen en vormt nog steeds een waardevolle match met VAN OSS & PARTNERS.

Werkwijze

Yvonne is een allrounder die cultuurprogramma's voor organisaties en teams ontwikkelt over samenwerking, diversiteit en persoonlijke effectiviteit. Zij gelooft in de kracht van aandacht: voor jezelf, de ander en alles wat daarvoor in het hier en nu nodig is. Haar theatrale en muzikale interventies vinden snel de weg naar het hart: essentieel tijdens trainingen en congressen waar vaak op cognitie wordt gevaren. Ze creëert zodoende 'beweging' door het gevoel van deelnemers aan te spreken. Yvonne heeft daarbij een lichtvoetige stijl van 'interacteren', die men als veilig en vertrouwd ervaart.

Achtergrond

Na een studie aan de Hogeschool voor de Kunsten in Utrecht werkte Yvonne een tijdlang als actrice, regisseuse en zangeres. Vele optredens in het binnen- en buitenland vormden Yvonne tot een ervaren performer. Juist deze ervaring van een 'life on stage' heeft Yvonne doorontwikkeld tot kwaliteiten als creativiteit, sensitiviteit, klantgerichtheid.

Werkgebied

Yvonne Lawalata is nu in de volle breedte van communicatie en training inzetbaar en heeft een groot netwerk van muzikanten, theatermakers en trainers om zich heen die zij waar mogelijk inzet. Samenwerking met deze professionele mensen vormen voor Yvonne een bron van energie om uw vraag op de juiste wijze te beantwoorden!

Gegevens

Yvonne Lawalata
telefoon: 06 51144945
Email: yvonnelawalata@gmail.com
Website: www.yvonnelawalata.com