Andrea van Lindenberg

'Het individu opnieuw in zijn kracht'

VAN OSS & PARTNERS werkt samen met Andrea van Lindenberg. Deze zelfstandig ondernemer is onder meer vertrouwenspersoon, drijfverencoach voor individuen en teams, intervisiebegeleider en trainer.

'Het individu opnieuw in zijn kracht' is een belangrijk motto binnen al haar rollen. Als coach en trainer voor hoogopgeleide professionals, doet zij dit op directe wijze. Door luisteren, observeren, vragen stellen en spiegelen, leert zij individuen en teams opnieuw het beste uit zichzelf te halen. Humor, zelfreflectie en een scherpe blik, zijn hierin sleutelwoorden. Evenals laagdrempelige methodieken zoals kernkwaliteiten en Real Drives.

Andrea heeft verder ruime ervaring in de rollen van manager, (communicatie)adviseur, accountmanager, en projectleder binnen grote organisaties zoals KPN, TPG, Postkantoren BV en de gemeente Den Haag en Rotterdam.

Luisterend oor als belangrijkste 'wapen'

Als vertrouwenspersoon ongewenste omgangsvormen en integriteit staat zij pal naast de melder. Haar belangrijkste 'wapen': een luisterend oor. 'Als vertrouwenspersoon ben ik er onvoorwaardelijk voor de melder. Als rots in de branding. Laagdrempelig én menselijk, met de professionele tools om verder te komen in het proces. Dit betekent niet dat ik de boel overneem. De melder heeft altijd de regie. Als het vertrouwen groeit, kan de volgende stap worden gezet. En zo zet de melder zichzelf opnieuw in zijn kracht!'

Glashelder communiceren

Andrea hecht veel waarde aan glasheldere en regelmatige communicatie over de functie van vertrouwenspersoon naar haar opdrachtgevers. Wat doet een vertrouwenspersoon? En hoe, waar en waarom? Een open lijn naar de toplaag van organisaties, is daarbij essentieel. Wat kunnen en wat moeten bestuurders en of het hoger management doen om een veilige, sociale werkplek te creëren? Andrea is hierin een onafhankelijke, professionele partner die haar klanten op structurele wijze informeert, adviseert en stimuleert.

Andrea van Lindenberg is gecertificeerd vertrouwenspersoon en lid van de Landelijke Vereniging voor Vertrouwenspersonen (LVV) Ook is zij geregistreerd als coach bij de Nederlandse Organisatie voor Beroepscoaches (NOBCO). Haar werkgebied is (bij voorkeur) in Rotterdam en omgeving.

Informatie

Telefoon: 06 280 755 82
E-mail: info@andreavanlindenberg.nl
website: www.andreavanlindenberg.nl
LinkedIn: http://www.linkedin.com/pub/andrea-van-lindenberg/15/929/8a5