Wico Verbaan

Achtergrond

Ik ben getrouwd en vader van 4 kinderen (waarvan er sommige al lekker puberen). Na een commerciële opleiding heb ik 25 jaar gewerkt bij financiële instellingen. Eerst op bankkantoren, daarna meer dan 20 jaar in het werkveld van ongewenst gedrag, fraude en integriteit. Rondom deze thema’s heb ik veel opleidingen gedaan en gegeven. Vanuit mijn werk, maar ook als vrijwilliger, heb ik met eigen ogen gezien waar ongewenst gedrag toe kan leiden.
Bij het uitvoeren van mijn werk heb ik altijd geprobeerd oog te hebben voor alle belanghebbenden: slachtoffer, pleger, getuigen en organisatie. Mijn ervaring is echter dat er nog een wereld te winnen is met de wijze waarop organisaties zich opstellen. Er zou meer aandacht moeten zijn voor de menselijke kant en de daarbij behorende emoties en belangen. Dat was voor mij dan ook één van de redenen om de opleiding tot Vertrouwenspersoon te gaan doen.
Nu ben ik werkzaam bij Restment BV, onder ander als extern vertrouwenspersoon. Eén van mijn taken is daarnaast scholen ondersteunen bij het opzetten en na-, uit- en voorleven van een goed veiligheidsbeleid.

Wie ben ik en wat drijft mij?

Kortom: ik hou van mensen en ik zou het een voorrecht vinden om vertrouwen te krijgen van melders en/of plegers om hen te mogen ondersteunen in hun proces om te komen tot herstel van een onjuiste of ongewenste situatie.

Mijn persoonlijke overtuiging is dat:

Wat kan ik als vertrouwenspersoon Ongewenste Omgangsvormen en Integriteit voor je doen?

Ik wil graag naast je staan, naar je luisteren en je ondersteunen. Hiervoor ben ik 24/7 beschikbaar als het moet. Wil of moet je een melding van bepaalde zaken maken, dan help ik je daarmee! Kortom: ik wil er voor jou zijn!

Praktische informatie

Wico Verbaan, gecertificeerd Vertrouwenspersoon Ongewenste Omgangsvormen en Vertrouwenspersoon Integriteit; opgeleid bij VAN OSS & PARTNERS. Lid van de landelijke vereniging voor vertrouwenspersonen (LVV) en werkzaam volgens de geldende richtlijnen.
Wico Verbaan / Restment BV
Postweg 13a, Putten
Postbus 153, 3880 AD Putten
Telefoon: 088 - 0118811 / 06-83 645 095
Email: wverbaan@restment.com
Regio: Heel Nederland