Herman van Ojen - advocaat arbeidsrecht

Al zo'n dertig jaar ben ik gespecialiseerd in de behandeling van arbeidszaken. Het gaat dan bijvoorbeeld om arbeidsconflicten, disfunctioneren en arbeidsongeschiktheid. Vaak gaat het ook om grensoverschrijdend gedrag en/of integriteitskwesties. Ik heb al heel wat voorbij zien komen.

Missie

Voor mijn cliënten kan ik het verschil maken. Dit maakt dat ik me steeds weer voor de volle honderd procent voor mijn cliënten weet in te zetten. Ik werk grondig en resultaatgericht en heb een pragmatische insteek. Daarbij realiseer ik me heel goed hoe groot de impact van een arbeidszaak op zowel de werknemer als de werkgever kan zijn. Voor die kant van een arbeidszaak is bij mij alle ruimte. Mijn werkwijze is om samen met de cliënt vast te stellen wat écht belangrijk is en aan de hand daarvan de mogelijke scenario's in beeld te brengen om vervolgens doelgericht te werk te gaan. En met succes! Van cliënten krijg ik vaak te horen dat ze niet alleen blij zijn met de uitkomst van hun zaak, maar ook dat ze zich door mij zeer gesteund hebben gevoeld.

Mijn cliënten komen vanuit heel Nederland en dus werk ik ook door heel Nederland. Bij mij staat de cliënt altijd centraal. Geen enkele cliënt is hetzelfde. De 'zaak' kan nooit los worden gezien van de cliënt. Het is altijd weer maatwerk. De behandeling van een arbeidszaak is nooit routine. Iedere keer zet ik mij weer met volle aandacht en betrokkenheid voor mijn cliënten in. Dat doe ik gedreven en met kennis van zaken.

Achtergrond

Ik heb de Grotius Specialisatie-opleiding Arbeidsrecht gedaan. Verder ben ik lid van de Vereniging voor Arbeidsrecht Advocaten Nederland (VAAN), de Vereniging voor Arbeidsrecht (VvA) en de Vereniging voor Arbeidsrecht Advocaten Ressort Arnhem (VAARA). Zo ben ik steeds van de laatste ontwikkelingen op mijn vakgebied op de hoogte. Behalve advocaat, ben ik ook gecertificeerd vertrouwenspersoon ongewenste omgangsvormen/integriteit.

Consultatie

Op mijn kantoor Brunet Advocaten werken nog meer gespecialiseerde arbeidsrechtsadvocaten. We sparren vaak samen over zaken. Zo behoud ik goed zicht op de verschillende kanten van de zaak en blijf ik scherp.

U kunt altijd kosteloos en geheel vrijblijvend contact met mij opnemen. Ik zal de tijd voor u nemen.

Contact

Herman van Ojen
Brunet Advocaten
Oranjesingel 53-55
6511 NP Nijmegen

Telefoon:
06 54 66 29 50 (mobiel rechtstreeks)
(024) 360 93 90 (algemeen kantoor)

E-mail:
vanojen@brunet.nl