Diensten en diversen

Wij willen u waar mogelijk ondersteunen met verschillende aanvullende diensten. Zie hieronder de verschillende onderwerpen:

Video's

Wij hebben verschillende video's online gezet welke wij zelf in onze trainingen gebruiken en die u als vertrouwenspersoon ook kunt gebruiken in uw werk.

Bekijk

Begeleider beschuldigde/ aangeklaagde

Een beschuldigde heeft ook rechten: recht op informatie, recht op hoor en wederhoor, recht op verweer en bovenal recht op ondersteuning.

Bekijk

Externe klachtencommissie

De mogelijkheid om een klacht over ongewenste omgangsvormen te laten onderzoeken door een Klachtencommissie, moet in elke organisatie goed geregeld zijn. Wij maken het u gemakkelijk.

Bekijk

Dagvoorzitter

Yvonne Lawalata is als dagvoorzitter een allrounder. Zij is discussieleider, performer en zangeres. Haar theatrale en muzikale interventies vinden snel de weg naar het hart.

Bekijk

Cultuuronderzoek

Een onderzoek naar hoe het is gesteld met de sociale veiligheid op die specifieke werkplek. Wanneer u weet dat er van alles aan de hand is, maar er geen vinger op kunt leggen.

Bekijk

Externe vertrouwenspersoon

Wij selecteerden voor u gekwalificeerde gecertificeerde externe vertrouwenspersonen. Bekijk de voordelen op een rij.

Bekijk

Vertrouwenspersoon reorganisatie

De Vertrouwenspersoon Reorganisatie kan de medewerker ondersteunen in het pijnlijke proces van reorganisatie en helpt bij het nemen van beslissingen en het voeren van een constructief gesprek over de toekomst met de leidinggevende en HRM.

Bekijk

Begeleiding ZZP-er

Wij bieden ondersteuning aan de startende ZZP-er in de functie van vertrouwenspersoon. Het doel is om je optimaal toe te rusten voor het succesvol aan de slag gaan als extern vertrouwenspersoon.

Bekijk

Evaluatie deelnemers

Vele cursisten hebben inmiddels onze opleidingen geevalueerd. Lees hier wat onze deelnemers van de opleidingen vonden.

Bekijk

Dilemmax

Een spel voor vertrouwenspersonen, om na te denken èn in gesprek te gaan over dilemma's in hun werk en snel inzicht te krijgen in de verschillende aspecten van de praktijk.

Bekijk

Beleid

Een voorbeeld van beleid over zowel ongewenste omgangsvormen als integriteit dat gebruikt kan worden door onze deelnemers voor het de eigen organisatie.

Bekijk

Maatwerk uitleg functie vertrouwenspersoon

Wil je het animatiefilmpje 'Uitleg functie vertrouwensersoon' aanpassen in de eigen huisstijl en het bedrijfslogo erin tonen? Of wil je alleen de uitleg over de vertrouwenspersoon ongewenste omgangsvormen. Wij bieden de mogelijkheid tot maatwerk.

Bekijk

Certificering

Wij behoren tot de eerste drie opleidingsbureaus die het keurmerk van de Landelijke Vereniging voor Vertrouwenspersonen (LVV) verkregen. Lees hoe je de weg aflegt naar gecertificeerd en geregistreerd vertrouwenspersoon.

Bekijk

Eisen nascholing

Bent u geregistreerd als gecertificeerd vertrouwenspersoon, dan blijft uw registratie bij de LVV alleen van kracht als u onderhoud pleegt op uw vakmanschap via geaccrediteerde nascholing en intervisie.

Bekijk

Inschrijfprocedure

Lees hier meer over onze inschrijfproceduren voor de open inschrijvingen van onze trainingen.

Bekijk

Leveringsvoorwaarden

Lees hier meer over onze leveringsvoorwaarden.

Bekijk

VAN OSS & PARTNERS onderscheidende kwaliteiten: