Nathalie Stoffelsen-Dings - jurist / trainer

Trainer VAN OSS & PARTNERS en arbeidsrecht jurist

Betrokken, Toegankelijk, Gedreven
Specialist in arbeidsrecht

Gericht op de mens, met hart voor de klant
En met oog voor de persoonlijke belangen en emoties

Zonder verassingen, maar duidelijk en eerlijk
Laagdrempelig, snel, met korte lijnen,

Dat is waar ik voor sta.

Lees onderstaand artikel in MR.
Interview met Nathalie over jurist als externe vertrouwenspersoon (29-03-2022)

Jurist als externe vertrouwenspersoon: 'We hebben het sinds 'The Voice' fors drukker'

Specialist in arbeidsrecht, Nathalie Stoffelsen-Dings

Met meer dan 20 jaar kennis en ervaring op het gebied van arbeidsrecht, zowel als jurist maar ook als advocaat, mag ik mij een specialist in arbeidsrecht noemen. Vanuit mijn eigen arbeidsrechtpraktijk 'Recht met Hart' help ik werkgevers en werknemers bij alle arbeidsrechtelijke vraagstukken en problemen. Dit doe ik door te adviseren, te begeleiden, te onderhandelen, contracten op te stellen, maar als dat nodig is ook door procedures te voeren bij de Kantonrechter/het UWV.

Bij werkgevers kan het o.a. gaan om:

Bij werknemers kan het o.a. gaan om:

Missie

'Ik breng niet alleen kennis en ervaring in een zaak, maar ook mijn hart en mijn gevoel'.
Arbeidsrecht is een complex rechtsgebied, dat altijd om mensen draait. Arbeidsconflicten zorgen bovendien voor veel stress en onzekerheid en de problemen zijn vaak urgent. Het vraagt dan ook om een jurist die niet alleen kennis van zaken heeft. Maar die ook toegankelijk en mensgericht is en snel schakelt. Ik ben dié jurist. Met oog voor de juridische kant, maar ook voor de menselijke kant. Daarbij vind ik het essentieel om een nauwe, persoonlijke band te hebben met mijn klanten. Ik wil dat mijn klanten zich gesteund, gehoord, begrepen en geholpen voelen.

Visie

'Arbeidsrecht op maat met aandacht voor de kosten-baten'
Rechtshulp is vaak onbetaalbaar. Met name voor particulieren en het MKB. Ik vind daarentegen dat goede rechtshulp toegankelijk en betaalbaar moet zijn voor iedereen. Ook al in een vroeg stadium, in plaats van als zaken al zijn geëscaleerd. Goede rechtshulp is immers pas goed als het ook betaalbaar is én de baten opwegen tegen de kosten. Ik hanteer daarom scherpe, eerlijke tarieven. Bovendien is een eerste (telefoon)gesprek bij mij geheel vrijblijvend en gratis.

Achtergrond

Al van jongs af aan word ik gedreven door een sterk rechtvaardigheidsgevoel en kom ik op voor anderen. Onrecht maakt het vuur in mij wakker. Het was daarom een logische keuze om Rechten te gaan studeren. Al tijdens mijn studie kwam ik erachter dat mijn hart bij het arbeidsrecht ligt. Daar heb ik mij de afgelopen twintig jaar dan ook verder in gespecialiseerd. Eerst bij Deloitte, waar ik tien jaar heb gewerkt als arbeidsrecht jurist voor ondernemers. Vervolgens ben ik twaalf jaar lang werkzaam geweest als advocaat arbeidsrecht, voor zowel werkgevers als werknemers bij Snijders Advocaten in Den Bosch. In 2018 ben ik mijn eigen arbeidsrechtpraktijk begonnen 'Recht met Hart'. Daarbij heb ik de bewuste keuze gemaakt om uit de advocatuur te stappen en verder te gaan als arbeidsrecht jurist. Zo kan ik mijn klanten nog beter bedienen. En kan ik professionele rechtshulp bieden die tevens betaalbaar is. Daarnaast ben ik opgeleid en gecertificeerd extern vertrouwenspersoon ongewenste omgangsvormen én integriteit alsook trainer omgaan met pesten. Ook ben ik auteur en geef ik presentaties op het gebied van arbeidsrecht.

Competenties

Kenmerkend voor mijn werkwijze is mijn betrokkenheid, vechtlust en gedrevenheid om de beste oplossing te bereiken voor mijn klanten en hun problemen. Gecombineerd met een laagdrempelige en persoonlijke benadering, met hart voor de klant. Dat dit ook zo door klanten wordt ervaren, lees je terug op mijn website www.rechtmethart.nl onder het kopje referenties.

Contact

Nathalie Stoffelsen-Dings is naast trainer bij VAN OSS & PARTNERS werkzaam als arbeidsrecht jurist en externe vertrouwenspersoon vanuit haar eigen praktijk 'Recht met Hart'.
Haar werkgebied omvat heel Nederland, maar met name Noord-Brabant en Zuid-Holland.


Nathalie Stoffelsen-Dings / Recht met Hart
Bloemenblauwtje 36
4814 TT Breda
Tel: 06-46023952
www.rechtmethart.nl