Online basisopleiding LVV vertrouwenspersoon en nascholing

alle varianten geaccrediteerd door LVV

Onze live vierdaagse geaccrediteerde basisopleiding LVV Vertrouwenspersoon Ongewenste Omgangsvormen en Integriteit is ook beschikbaar als online training. Met deze twee coronaproof varianten zijn wij in staat om ook nu iedereen gedegen op te leiden.

Beide varianten zijn geaccrediteerd door de Landelijke Vereniging van Vertrouwenspersonen (LVV) en geven recht op certificering als LVV-vertrouwenspersoon.

Wat zijn de verschillen?

LIVE basisopleiding LVV vertrouwenspersoon (4 dagen)

Je krijgt het beste van twee werelden voor vertrouwenspersoon ongewenste omgangsvormen en integriteit. De vitale delen van de cursus volg je in een live training van 11.00 uur tot ongeveer 16:00 uur op een veilige locatie. Daarnaast doe je op je eigen moment de aansprekende e-learning met frisse werkvormen en rijke inhoud. De gespreksvaardigheden worden live in de groep geoefend met een trainingsacteur. Deze vorm van training heeft een kwalitatieve meerwaarde.
Je hoeft er niet voor in de spits te reizen.

Kosten voor deze live training: €1.395,-

Meer informatie:

LIVE basisopleiding>

ONLINE basisopleiding LVV vertrouwenspersoon (4 dagen)

Je volgt deze opleiding met je laptop geheel 'vanuit huis' via korte krachtige online ontmoetingen van maximaal 2 uur. Daarnaast doorloop je op eigen moment de rijkgevulde e-learning modules met een grote diversiteit aan werkvormen en beklijvende inhoud.
Daarnaast krijgt iedere deelnemer een één op één online ontmoeting van 50 minuten met een trainingsacteur om de gespreksvaardigheden te oefenen.
Deze vorm kan worden gekozen in deze tijden van beperkende verordeningen in verband met samenkomst of indien u zelf de voorkeur geeft aan onlinetraining.

Kosten voor deze online opleiding: €1.395,-

Meer informatie:

ONLINE basisopleiding>

Ervaring deelnemer Online basisopleiding:

"Ik vind het bewonderenswaardig hoe snel en gedegen dit programma is opgezet.
Het is een volwaardige cursus. Compleet en duidelijk. Door de online ontmoetingen heb ik duiding van de stof gekregen en mijn kennis verdiept met goed doordachte voorbeelden. De trainer is zeer ervaren, toegankelijk en heeft enorm veel kennis van de inhoud. Daarnaast daagt hij mensen uit 'dieper' na te denken. Ook het e-learning programma is overzichtelijk en goed werkbaar. De combinatie van info, ondersteund met voorbeeld of filmpje en vervolgens een vraag, is een heel plezierige manier van studeren. Dat je kunt werken in je eigen tijd en tempo is ook een groot voordeel. Het individueel online oefenen met acteur voelde als een luxe. Ik kreeg zeer waardevolle feedback waar ik echt mee verder kan."

Hanneke de Bekker Ministerie OCW 9 juni 2020

Online nascholingen via e-learning

Inmiddels zijn meerdere nascholingen als e-learning beschikbaar, zodat bijvoorbeeld bij aangescherpte landelijke richtlijnen deze nascholingen geheel vanuit huis gevolgd kunnen worden.

e-learning nascholingen

Voordelen online varianten:

Wat heb je nodig om deel te nemen aan de online varianten?

Meer weten?

Indien je meer wilt weten over onze online basisopleiding, neem dan contact met ons op per email of telefonisch, of schrijf direct in.

Wij verzorgen ook e-learning voor medewerkers en leidinggevenden

Wij hebben standaard e-learning modules om kennis over het beleid ongewenste omgangsvormen en integriteit over te dragen en op speelse wijze eigen te maken en te kunnen toepassen. Dit door middel van filmpjes, cartoons, meerkeuze vragen over inhoud, wet- en regelgeving en toepassingsvragen over dilemma's en voorbeeldsituaties. Er is een versie over integriteit en een versie over ongewenste omgangsvormen. Beide leermodules kunnen los van elkaar afgenomen worden.

Lees hier meer over:

Leidingevenden en medewerkers