Online basisopleiding LVV vertrouwenspersoon en nascholing

alle varianten geaccrediteerd door LVV

Onze live vierdaagse geaccrediteerde basisopleiding LVV Vertrouwenspersoon Ongewenste Omgangsvormen en Integriteit is nu ook beschikbaar als online training en hybride training. Met deze twee coronaproof varianten zijn wij in staat om ook nu iedereen gedegen op te leiden.

De Landelijke Vereniging van Vertrouwenspersonen (LVV) heeft aangegeven, dat deze online varianten geaccrediteerd zijn en recht geven op certificering als LVV-vertrouwenspersoon.

Wat zijn de verschillen?

LIVE basisopleiding LVV vertrouwenspersoon (4 dagen)

Een trainer traint cursisten in live face-to-face bijeenkomsten van 9:30 - 17:00 uur. Interactief wordt een hoog rendement bereikt in kennisoverdracht en het eigen maken van vaardigheden. Je kunt de essenties van de functie van vertrouwenspersoon voelen en ervaren.

Men kan de essenties van de functie voelen en ervaren.

Kosten voor deze live training: €1.395,-

Schrijf hier in voor de live training:

LIVE training opleiding>

ONLINE basisopleiding LVV vertrouwenspersoon (4 dagen)

Je volgt deze opleiding met je laptop geheel 'vanuit huis' via korte krachtige online ontmoetingen van maximaal 2 uur. Daarnaast doorloop je op eigen moment de rijkgevulde E-learning modules met een grote diversiteit aan werkvormen en beklijvende inhoud.
Daarnaast krijgt iedere deelnemer een één op één online ontmoeting van 50 minuten met een trainingsacteur om de gespreksvaardigheden te oefenen.
Deze vorm kan worden gekozen in deze tijden van beperkende verordeningen in verband met samenkomst of indien u zelf de voorkeur geeft aan onlinetraining.

Kosten voor deze online opleiding: €1.395,-

Schrijf hier in voor de volledig online opleiding:

volledig ONLINE opleiding>

HYBRIDE basisopleiding LVV vertrouwenspersoon (4 dagen)

Je krijgt het beste van twee werelden voor vertrouwenspersoon ongewenste omgangsvormen en integriteit. De vitale delen van de cursus volg je in een live training van 11.00 uur tot 15:30 uur op een veilige locatie. Daarnaast doe je op je eigen moment de aansprekende E-learning met frisse werkvormen en rijke inhoud. De gespreksvaardigheden worden live in de groep geoefend met een trainingsacteur. Hybride training heeft een kwalitatieve meerwaarde die we graag ook na de tijd van de beperkende maatregelen vanwege corona willen blijven benutten.
Deze coronaproof variant is ideaal in tijden van lichtere beperkende verordeningen op het gebied van samenkomen. Je hoeft er niet voor in de spits te reizen.


N.B.: In het geval dat er weer strengere coronaregels worden afgekondigd, schakelen wij de training over naar volledig online, zodat je geen vertraging oploopt en je je certificaat kunt behalen.


kosten voor deze opleiding: €1.395,-

Schrijf hier in voor de hybride training:

HYBRIDE training opleiding>

Ervaring deelnemer Online Training:

"Ik vind het bewonderenswaardig hoe snel en gedegen dit programma is opgezet.
Het is een volwaardige cursus. Compleet en duidelijk. Door de online ontmoetingen heb ik duiding van de stof gekregen en mijn kennis verdiept met goed doordachte voorbeelden. De trainer is zeer ervaren, toegankelijk en heeft enorm veel kennis van de inhoud. Daarnaast daagt hij mensen uit ‘dieper’ na te denken. Ook het e-learning programma is overzichtelijk en goed werkbaar. De combinatie van info, ondersteund met voorbeeld of filmpje en vervolgens een vraag, is een heel plezierige manier van studeren. Dat je kunt werken in je eigen tijd en tempo is ook een groot voordeel. Het individueel online oefenen met acteur voelde als een luxe. Ik kreeg zeer waardevolle feedback waar ik echt mee verder kan."

Hanneke de Bekker Ministerie OCW 9 juni 2020

Online nascholingen via E-learning

Inmiddels zijn meerdere nascholingen als E-learning beschikbaar, zodat bijvoorbeeld bij aangescherpte landelijke richtlijnen deze nascholingen geheel vanuit huis gevolgd kunnen worden.

Lees hier meer

Voordelen online varianten:

Wat heb je nodig om deel te nemen aan de online varianten?

Meer weten?

Indien je meer wilt weten over onze online basisopleiding, neem dan contact met ons op per email of telefonisch, of schrijf direct in.

Wij verzorgen ook E-learning voor medewerkers en leidinggevenden

Wij hebben standaard E-learning modules om kennis over het beleid ongewenste omgangsvormen en integriteit over te dragen en op speelse wijze eigen te maken en te kunnen toepassen. Dit door middel van filmpjes, cartoons, meerkeuze vragen over inhoud, wet- en regelgeving en toepassingsvragen over dilemma's en voorbeeldsituaties. Er is een versie over integriteit en een versie over ongewenste omgangsvormen. Beide leermodules kunnen los van elkaar afgenomen worden.

Lees hier meer over E-learning voor medewerkers en leidinggevenden>


Of ga naar onze website Gewenst Gedrag voor meer informatie:

Website Gewenst Gedrag