E-learning leidinggevenden / medewerkers

Toelichting E-learning 'Gewenst Gedrag'

Wat is 'Gewenst gedrag'?

'Gewenst Gedrag' is een online training (E-learning) om kennis over het beleid ongewenste omgangsvormen en integriteit over te dragen en op speelse wijze eigen te maken en te kunnen toepassen. Dit door middel van filmpjes, cartoons, meerkeuze vragen over inhoud, wet- en regelgeving en toepassingsvragen over dilemma's en voorbeeldsituaties. Er is een versie over integriteit en een versie over ongewenste omgangsvormen. Beide leermodules kunnen los van elkaar afgenomen worden.

Organisaties betalen per online training een (jaarlijkse) prijs per medewerker voor een abonnement. Hiervoor krijgen zij een hyperlink naar de online training en worden hun medewerkers/ leidinggevenden/ vertrouwenspersonen per mail automatisch uitgenodigd om deel te nemen. Men kan er voor kiezen in het eerste half jaar ongewenste omgangsvormen aan te bieden en in het tweede half jaar de module integriteit.
We bieden een online training voor zowel medewerkers als leidinggevenden en ook voor vertrouwenspersonen.


Ga naar onze website Gewenst Gedrag voor meer informatie:

Website Gewenst Gedrag


Interesse?

Ben je geïnteresseerd, pols dan de organisatie of zij ook belangstelling heeft voor deze online training, waarmee zij zowel voldoen aan de wettelijke verplichting om het beleid te implementeren en tegelijk als organisatie ontzorgd worden.

Lees meer over de aanleiding, de leerdoelen, de opbouw en structuur van deze online training Gewenst Gedrag >>

Hand-out: voordelen van de Online Training Gewenst Gedrag >>

Heb je interesse of vragen, stuur dan een email naar: rene@trainingvanoss.nl

We nemen dan direct contact met je op.