Presentatie en proactieve rol

'Ik wist niet dat wij hier een vertrouwenspersoon hebben'
'Wie is dat dan?'
'Kan ik daar al mijn problemen neer leggen?'
'Lost de vertrouwenspersoon het voor mij op?'

De functie van vertrouwenspersoon staat of valt met je presenteren. Collegas en leidinggevenden moeten weten dat je er bent, waarvoor ze bij je terecht kunnen en hoe je te werk gaat. Het is de kunst om door een pro actieve rol de vertrouwenspersoon en het beleid levend te houden voor jezelf, je collega's en leidinggevenden. Hoe doe je dat?

Voor wie:

Voor vertrouwenspersonen die de basiscursus hebben gevolgd en zich willen verdiepen in een aansprekende presentatie en in hun pro actieve rol.

Beoogd resultaat:

De training:

We starten met een uit het leven gegrepen geintje bij de koffie. Hoe kun je als vertrouwenspersoon dit moment pro actief benutten? Het kader, de drempels en het belang van je presenteren en je pro actieve rol worden naar boven gehaald. Na het aanreiken van do's en don'ts rondom presentatie, gaan de deelnemers er zelf mee aan de slag. Zowel een 2 minuten presentatie als de 'duo presentatie leidinggevende vertrouwenspersoon' komen aan de orde. We kunnen ook werken aan het leiden van een discussie of nagesprek vanuit een filmpje of stellingen. De verschillende presentaties leiden tot bagage en inspiratie voor ieder. Met een hernieuwd plan van aanpak gaat u de deur uit.

Presentatie en proactieve rol (NPP): alleen in company

Cursusduur: 1 dag. Uiteraard kan in overleg het programma worden aangepast aan eigen wensen.

Aantal deelnemers: groepsgrootte bij voorkeur niet groter dan 10 deelnemers

Locatie: alleen in company

Minimaal opleidingsniveau: MBO+/ HBO denkniveau

Kosten: wij stellen graag een offerte voor u op.

Voor meer informatie of een offerte: info@trainingvanoss.nl