Roeland Vos

In het moment, in verbinding met de ander en stilstaan om te horen wat niet gezegd wordt.

Achtergrond / werkervaring

Trainer, trainingsacteur & psychodramaturg

Roeland is afgestudeerd aan Fontys Hogeschool voor de Kunsten in Tilburg. Naast zijn werk als trainer, trainingsacteur en psychodramaturg is hij als docent Theater verbonden aan de Academie voor Theater en Muziektheater van Fontys.
Via zijn praktijk Le-Renard verzorgt hij al jarenlang trainingen op maat bij verschillende organisaties (profit & non-profit). Daarbij maakt hij gebruik van zijn ruime ervaring en expertise én de samenwerking met collega's uit het werkveld.
Anderen iets mogen leren geeft hem veel voldoening. Het is voor Roeland vanzelfsprekend om zichzelf te blijven ontwikkelen. Hij rondt binnenkort zijn Masteropleiding Toegepaste Psychologie af. Een rijke verdiepingsslag voor alle werkzaamheden.

Visie

Ontwikkeling, daar gaat het om! Je ontwikkelt en verdiept een persoonlijke communicatiestijl. Hierdoor ben je in staat om met iedere gesprekspartner een professioneel gesprek te voeren, waarbij elkaars doelen, wensen en behoeften centraal staan.

Werkwijze

De werkwijze van Roeland kenmerkt zich door zijn passie en nieuwsgierigheid naar het handelen en gedrag van de mens. Binnen een veilige werksfeer weet Roeland fijnzinnig af te stemmen op de groep en ieder individu. Hij laat iedere deelnemer zich bewust worden van zijn/haar kwaliteiten om met mildheid naar jezelf te kijken. Een goed uitgangspunt om met nieuwe uitdagingen aan de slag te gaan.
Jouw communicatiewijze in je werk en/of je persoonlijk leven staan centraal.
Roeland ondersteunt je bij het ontwikkelen van nieuwe inzichten. Daarnaast geeft hij praktische handvatten om de aandacht te brengen naar het hier en nu: naar jezelf en de ander.
Als acteur weet hij gedrag op een hele organische wijze zeer geloofwaardig neer te zetten en is zijn feedback helder, direct en met gevoel voor detail.

Deelnemers over Roeland als trainer / trainingsacteur

'De werkwijze van Roeland kenmerkt zich door heldere kennisoverdracht, zorgvuldige aandacht voor iedere deelnemer in de groep en een mooie balans tussen zorgzaamheid, directheid en humor.'

'Creëert zowel als trainer en als trainingsacteur een veilige werksfeer! Via de weg van denken, doen en ervaren krijg je veel nieuwe inzichten en gerichte tips om in het dagelijkse leven mee aan de slag te gaan.'

'Hij leerde me om met een minder kritische blik naar mezelf te kijken waardoor ik de moed had om een uitdagende situatie vanuit verschillende perspectieven te belichten en te ervaren.
Een rijke, en intense ervaring voor zowel mijn communicatie op mijn werk als in mijn privéleven. Zeer waardevol!'

'Zijn spontaniteit en openheid zorgde ervoor dat ik met vertrouwen grenzen ben gaan verkennen binnen mijn communicatiestijl.'

Contact

Roeland Vos
Tel. 06-22570464
info@le-renard.nl
www.Le-Renard.nl