Sjany Metz

Speerpunten

Betrouwbaarheid, integriteit en veiligheid zijn de drie speerpunten voor mij. Ik vind het heel belangrijk dat mensen zich veilig voelen, dat ze gehoord worden en dat ze een werkplek hebben waar ze graag werken. Er zijn heel wat situaties waarin dit niet het geval is en dat zorgt ervoor dat een medewerker zich niet prettig voelt wat weer voor minder werkplezier zorgt of erger.

Ervaring

Zelf heb ik heel wat jaren op de werkvloer doorgebracht en dat zorgt ervoor dat mensen zich snel op hun gemak voelen bij mij. Een vertrouwenspersoon moet volgens mij dichtbij de mensen kunnen staan. Door mijn werk ervaring kan ik gerichte vragen stellen en dichtbij de ander blijven. Door mijn studie bezit ik ook de kennis om dat professioneel te kunnen doen.

Kinderopvang, werving en selectie, onderwijs en gehandicaptenzorg zijn sectoren waarin ik ruime ervaring heb. Integriteit heeft daarbij steeds een rol gespeeld en ik heb zitting genomen in de OR en commissie ethiek , was ook gesprekleider moreel beraad. Daarnaast heb ik ruime ervaring in opvang bij traumatische gebeurtenissen. Verder ben ik eigenaar van Baroech, praktijk voor levensvragen en gecertificeerd vertrouwenspersoon.

Aanpak

Als vertrouwenspersoon vind ik het belangrijk dat mensen zich veilig voelen en zo hun ervaringen kunnen vertellen. Mensen blijven vaak lang met iets lopen en bij een vertrouwenspersoon kunnen ze het in alle beslotenheid vertellen. Ik wil mensen een luisterend oor bieden en zorgen dat zij zich gehoord voelen. Door echt te luisteren en onbevooroordeeld vragen te stellen kan ik iemand verder helpen.

Opleiding

In 2015 heb ik de opleiding voor vertrouwenspersoon afgrond bij VAN OSS & PARTNERS en ben ik gecertificeerd vertrouwenspersoon geworden, aangesloten bij de LVV. Daarnaast heb ik een aantal opleidingen en cursussen gevolgd zoals HBO personeel en arbeid , HBO levensbeschouwelijk werker en collegiale opvang na traumatische gebeurtenissen. Luisteren en meedenken met en voor mensen geeft mij iedere keer weer energie.

Informatie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met mij.
Email: sjany@hotmail.com
Telefoon: 06-46 323 414.