Yvonne van Houdt

Visie

Medewerkers vormen het belangrijkste kapitaal en zijn de kern van een organisatie. Het is dan ook van een groot belang dat zij kunnen werken in een veilige en integere omgeving.

Yvonne van Houdt is gecertificeerd Vertrouwenspersoon Ongewenste omgangsvormen en Integriteit en lid van de Landelijke Vereniging voor Vertrouwenspersonen. Haar werkgebied is Limburg ,Brabant, Utrecht, Rotterdam en Den-Haag e.o.

VAN OSS & PARTNERS werkt samen met Yvonne van Houdt. Zij is eigenaar van bureau Triton dat gespecialiseerd is in training en coaching op gebied van Communicatie, Persoonlijke effectiviteit, Veranderingen, Verlies & Rouw.

Achtergrond

Mensen ondersteunen om in hun eigen kracht te staan om hen zo tot hun recht laten komen is de drijfveer voor Yvonne om naast medewerkers te staan als Vertrouwenspersoon.

Yvonne heeft haar sporen verdiend in zowel profit als non-profit organisaties. Na een carrière in de gezondheidszorg en bedrijfsleven heeft zij in 1999 de switch gemaakt naar het trainers en coach vak. Met veel plezier, enthousiasme en passie ondersteund zij mensen in organisaties om terug te komen bij de kracht van hun eigen wijsheid.

In haar werkzame leven bij werkgevers is zij zelf met regelmaat opgelopen tegen zaken waarin zij zelf geconfronteerd werd met haar eigen morele dilemma’s met betrekking tot integriteit en ongewenste omgangsvormen met collega’s of cultuur binnen de organisatie. Voor haar is het altijd een grote meerwaarde geweest dat zij daarover met iemand kon sparren. Iemand die zonder oordeel naar haar luisterde en ruimte gaf om haar verhaal te doen.

Als vertrouwenspersoon vindt zij het dan ook belangrijk dat zij er volledig is voor de medewerker die een melding doet. Naast de melder staan, tijd ,ruimte, oog en oor hebben voor zijn/haar verhaal en samen kijken wat mogelijkheden zijn om tot eventuele stappen of oplossingen te komen. Veiligheid en vertrouwdheid zijn voor haar basisvoorwaarde om goed te kunnen functioneren in een werkomgeving. Werkprestatie en werkplezier kunnen zo geoptimaliseerd worden.

Naast individuele begeleidingen kan Yvonne organisaties ook bijstaan in het informeren, adviseren en ontwikkelen van beleid op het gebeid van Ongewenste Omgangsvormen en Integriteit.

Contact

Yvonne van Houdt, TRITON
Valkenierstraat 21
6219 BP Maastricht
Tel: 06-21596623
yvonne@ttt.nu
www.ttt.nu