Basisopleiding vertrouwenspersoon integriteit

Schrijf hier in

Deze 3-daagse basisopleiding is bedoeld voor de startende vertrouwenspersoon integriteit die nog geen basisopleiding heeft gevolgd. Daarnaast kan deze 3-daagse ook gevolgd worden door de vertrouwenspersoon ongewenste omgangsvormen die bijvoorbeeld tevens de functie van vertrouwenspersoon integriteit gaat vervullen of zijn vakmanschap wil opfrissen en verdiepen. Wij raden deze vertrouwenspersoon bij voorkeur onze tweedaagse geaccrediteerde nascholing vertrouwenspersoon integriteit aan.

Deze 3-daagse levert de al gecertificeerde vertrouwenspersoon een door het Keurmerkinstituut geaccrediteerde nascholing (accreditatienummer: 9074E) van 2 dagen op.

Let op:

Men mag maximaal 2 dagen geaccrediteerde nascholing per jaar gebruiken voor de hercertificering met het oog op de spreiding van de nascholing. De derde dag zou dan bruikbaar zijn als extra activiteit ten behoeve van de hercertificering.

Cursustijden: 9:30 - 17:00 uur (inloop vanaf 9:00 uur)

LET OP:

Vanwege corona kunnen wij onze live trainingsdata die hieronder worden genoemd niet allemaal garanderen. Indien je je voor onderstaande cursusdata inschrijft, kan het zijn dat we vanwege landelijke of lokale verorderdeningen de training nog een dag van tevoren moeten annuleren. Uiteraard zijn daar dan voor jou geen kosten aan verbonden.


Cursusdata

Op dit moment zijn er geen data beschikbaar voor deze cursus.