Gonny van Tussenbroek

VAN OSS & PARTNERS werkt samen met Gonny van Tussenbroek. Zij is eigenaar van Turn Over (Mediation & Coaching) en ook werkzaam op het gebied van vertrouwenspersoon.

Wie ben ik

In een ideale wereld bestaan er geen problemen, doet iedereen wat hij moet doen en heeft niemand last van een ander. De realiteit is anders. Op kantoor, op school, vrijwilligerswerk en in de sport, overal waar mensen samen zijn, komen ook ongewenste omgangsvormen en integriteitschendingen voor. Met Turn Over als extern vertrouwenspersoon voldoet een bedrijf aan zijn wettelijk verplichtingen en creëert hij een veilige werkomgeving voor alle medewerk(st)ers.

Gonny is een onafhankelijke gesprekspartner waarbij zowel werkgevers en werknemers (vrouwen en mannen) zich gehoord en begrepen voelen.
Naast haar certificering als vertrouwens persoon (Ongewenst omgangsvormen en Integriteit) is zij ook familie- en arbeidsmediator. Daarnaast studeert zij voor psychosociaal therapeute, iets wat zij dagelijks in kan zetten aan de gesprekstafel.
Door zichzelf te blijven ontwikkelen, blijft zij op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Werkwijze

Kortom; Turn Over neemt een stuk m.b.t psychosociale arbeidsbelasting van u over! waardoor u aan uw wettelijke verplichtingen voldoet.

Informatie

Werkgebied: Zuidoost Brabant
Email: Info@Turn-over.net
Telefoon: 06 216 777 88