Hannie Kraan

VAN OSS & PARTNERS werkt samen met Hannie Kraan. Zij is eigenaar van het bureau KracoConsult (www.kracoconsult.com) dat is gespecialiseerd in verlies en rouw, verzuimvermindering en vertrouwenswerk.


Achtergrond

Hannie heeft als drijfveer dat ze de metafoor van de Zonnebloem helpt toepassen op functioneel werk gedrag : zichtbaar, stevig en effectief.
Hannie heeft gestudeerd en gewerkt als theaterregisseur. In haar latere loopbaan werd ze business unit directeur van een groot trainingsbureau. Ze heeft hierbij de studies opleidingsadvies en bedrijfskunde gevolgd. Later werd ze manager van een Arbodienst. Hier ontstond haar fascinatie voor verzuimvraagstukken. Vanaf 2006 werkt ze vanuit haar eigen bedrijf KracoConsult, onder andere als extern vertrouwenspersoon voor meerdere organisaties.
In 2016 heeft Hannie de Post HBO opleiding verlies en rouw afgerond.

Haar speciale interesse in de rol van vertrouwenspersoon

Hannie heeft zich bijna tijdens haar hele loopbaan verdiept in de rol en de taken van de vertrouwenspersoon. Zo ontwikkelde zij in haar periode als directeur van het trainingbureau een opleiding voor vertrouwenspersonen en voor klachtencommissies. Hannie heeft zich ook verdiept in het vertrouwenswerk ten behoeve van slachtoffers in pastorale relaties. Ze werd hiervoor opgeleid en heeft een paar jaar gewerkt voor de SMPR in Utrecht. Haar taak als manager bij de arbodienst combineerde ze onder andere met taken als vertrouwenspersoon voor verschillende klanten van de arbodienst.


Aanvullende informatie

Hannie is een gecertificeerd lid van de LVvV . Haar werkgebeid is midden Nederland en de Veluwe Hannie verzorgt een geacrediteerde cursus voor vertrouwenspersonen onder de titel: Vertrouwenspersoon en omgaan met verlies en rouw (zie elders op deze website)
Op vrijwillige basis nam zij deel aan twee werkgroepen van de LVvV: de werkgroep PSA en de werkgroep beroepsprofiel van de vertrouwenspersoon.
Hannie Kraan
Plattenberg 2
3951AR Maarn
Tel 0343 443489/0638909170
www.kracoconsult.com

Hannie Kraan verzorgt voor VAN OSS & PARTNERS de nascholing 'Vertrouwenspersoon en (ziekte-)verzuim'

Daarnaast verzorgt Hannie voor VAN OSS & PARTNERS de geaccrediteerde nascholing 'Vertrouwensperson en omgaan met verlies en rouw'

cursusdata Omgaan met verlies en rouw