Corona maatregelen

update: 25-2-2022

Gaat de training door? En hoe?

Algemeen - Live bijeenkomsten op onze trainingslocaties:

Met ingang van 25 februari 2022 zijn de meeste corona maatregelen komen te vervallen. Dat geldt dus ook voor de trainingen die wij organiseren. We vragen je wel om op elkaar te blijven letten en elkaar te helpen, zodat we elkaar niet besmetten. Het virus is er nog steeds.

Op dit moment is het vanuit de overheid toegestaan om live trainingen te houden zonder beperkende maatregelen qua afstand in het cursuslokaal. Wij proberen echter op alle trainingslocaties zo groot mogelijke ruimten te boeken om redelijke afstand te kunnen houden. Wanneer de overheid onverhoopt de maatregelen weer aan moet scherpen gelden zij ook voor ons.

Basisopleiding:

Nascholingen:

Ik kan niet deelnemen, wat dan?

Soms ben je zelf in omstandigheden dat je niet aan de training kunt deelnemen. Dit geldt zowel voor de training op locatie als voor de online ontmoeting. Je moet bijvoorbeeld in quarantaine of je bent ziek, je hebt een begrafenis of je wacht op de uitslag van de coronatest of andere dringende redenen.

Wat dan?

Vierdaagse LVV basisopleiding vertrouwenspersoon:
Bij de vierdaagse LVV basisopleiding vertrouwenspersoon kunnen wij dit opvangen door je als deelnemer de complete versie van de e-learning aan te bieden voor de dag of dagen die je mist. Deze training kan gewoon doorgaan, ook al komen er minder mensen. Jij kunt lid van je eigen cursusgroep blijven ook al heb je een dag niet aan de ontmoeting deel kunnen nemen. Tevens kun je de opleiding op de geplande einddatum afronden.
Op enig moment komt er een kantelpunt qua aantal deelnemers bij een live groep, zodat we over moeten stappen naar online, omdat er te weinig deelnemers overblijven die aan de live-training deelnemen. Dit doen wij bij voorkeur niet. Als wij echter om moeten schakelen, dan brengen wij de deelnemers hierover zo snel mogelijk op de hoogte.

Nascholing:
Niet alle nascholingen lenen zich ervoor om deze via een online variant aan te bieden. Echter hebben wij inmiddels wel onderstaande live nascholingen tot e-learnings omgevormd. Deze kunnen op elk moment thuis worden gevolgd indien je verhinderd bent voor een live nascholing:

Het ombouwen van een live nascholing naar e-learning van hoge kwaliteit is zeer arbeidsintensief. Wij kunnen dit zodoende nog niet voor al onze live nascholingen meteen doen. Het blijft op onze agenda staan om hiervoor creatieve oplossingen te bedenken.

Mondkapjes

We volgen hierin de maatregelen en adviezen vanuit de overheid en de instructies die worden gehanteerd op de trainingslocatie.

Verdere informatie

We houden alle deelnemers op de hoogte en doen ons best om zo goed mogelijk vorm te geven aan de trainingen.
We hopen met jullie dat we ons werk zoveel mogelijk kunnen blijven doen om jullie toe te (blijven) rusten voor de functie van vertrouwenspersoon.

Coronavirus

Alleen samen krijgen we corona onder controle. Houd u aan de basisregels. Ook als u gevaccineerd bent.

Alle informatie over het coronavirus