Ik kan niet deelnemen

update: 25-01-2023

Ik kan niet deelnemen, wat dan?

Soms ben je zelf in omstandigheden dat je niet aan de training kunt deelnemen. Je bent ziek, je hebt een begrafenis of je wacht op de uitslag van de coronatest of andere dringende redenen.

Wat dan?

Vierdaagse LVV basisopleiding vertrouwenspersoon:
Bij de vierdaagse LVV basisopleiding vertrouwenspersoon kunnen wij dit opvangen door je als deelnemer de complete versie van de e-learning aan te bieden voor de dag of dagen die je mist. Deze training kan gewoon doorgaan, ook al komen er minder mensen. Jij kunt lid van je eigen cursusgroep blijven ook al heb je een dag niet aan de ontmoeting deel kunnen nemen. Tevens kun je de opleiding op de geplande einddatum afronden.

Je moet zodoende ten allen tijde de cursuskosten voldoen. Zie hiervoor onze algemene leveringsvoorwaarden waarmee je akkoord bent gegaan bij de aankoop van de training.

Nascholing:
Niet alle nascholingen lenen zich ervoor om deze via een online variant aan te bieden als je onverwacht mniet kunt komen. Echter hebben wij inmiddels wel onderstaande live nascholingen tot e-learnings omgevormd. Deze kunnen op elk moment thuis worden gevolgd indien je verhinderd bent voor een live nascholing:

Het ombouwen van een live nascholing naar e-learning van hoge kwaliteit is zeer arbeidsintensief. Wij kunnen dit zodoende nog niet voor al onze live nascholingen meteen doen.

Als je een Live nascholing volgt, waarvoor je je afmeldt en waarvoor VAN OSS & PARTNERS geen e-learning voorhandig heeft, dien je de kosten helaas gewoon te voldoen, ongeacht of je de live training hebt gevolgd.